Başkan Tugay açıkladı: İzmir'i İzmirli mimarlar inşa edecek

Başkan Tugay açıkladı: İzmir'i İzmirli mimarlar inşa edecek
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay İzmir ile ilgili yeni kararları açıklarken İzmir’in mimarisi ile İzmirli mimarların ilgileneceğini açıkladı. İZTO yönetimini ağırlayan başkan neler açıkladı?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay İzmir Ticaret Odası yönetimini Egemenlik Evi'nde ağırladı. Ziyarete İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz İZTO Yönetim Kurulu üyeleri İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Dr. Zafer Levent Yıldır ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı da katıldı.

KOBİ ve Kooperatifler Desteklenecek

Ziyaret sırasında 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nin ardından göreve gelen Başkan Tugay'a tebrikler iletilirken İzmir'in geleceğine dair önemli konular masaya yatırıldı. İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener Kemalpaşa Lojistik Merkezi Projesi sağlık turizmi başta olmak üzere kent turizminin geliştirilmesi uluslararası fuarlara katılım İzmir Tarım Organize İhtisas Bölgeleri gibi İZTO tarafından yürütülen projeler ve İzmir'in çözüm bekleyen sorunları hakkında görüş ve taleplerini aktardı.

Başkan Tugay açıkladı: İzmir'i İzmirli mimarlar inşa edecek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay İZTO Yönetim Kurulu'nu Egemenlik Evi'nde konuk etti. Başkan Tugay ziyarette, İZTO yönetimine teşekkür ederek iş birliği vurgusu yaptı. Turizm ve tarımın İzmir için önemine dikkat çeken Tugay şehrin geleceğine yönelik planları paylaştı. Temiz körfezin turizm için kritik olduğunu belirterek İzmir'in potansiyeline vurguladı. Şehrin yeniden planlanması ve tasarım rehberi oluşturulması gerektiğini dile getirdi. Ayrıca KOBİ'leri ve kooperatifleri destekleyeceklerini de ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.