Bornova'da ilk kez Sanayi Meclisi toplandı

Bornova'da ilk kez Sanayi Meclisi toplandı
Yerel seçimler sona erdikten sonra belediye başkanları işlerini yapmaya başladı. Bornova Belediye Başkanı da ilk toplantısını yaptı.

31 Mart yerel seçimlerinden sonra belediye başkanları görevlerini icra etmeye başladılar. Bornova Belediye Başkanı da ilk kez Sanayi Meclisini topladı. 

Bornova Belediye Başkanı Ömer Ekşi tarafından sanayi meclisi toplandı. Ömer Ekşi tarafından yapılan toplantıda ilçede yer alan sanayi siteleri başkanları ve temsilcileri bir araya geldi. 

MTK sitesinde toplanan bu toplantıya Bornova Belediyesi bürokratları da katılım sağladı. Sanayi Meclisiyle ayda bir toplantı yapacak olan bu toplantıda Bornova için önem arz eden sanayi sitelerinin gelişimine de destek olacak. 

Sanayi Sitelerinin Sorunları Çözülecek! 

Sanayi

Bornova Belediye Başkanı Ömer Ekşi tarafından tüm sanayicilerin istek ve şikayetleri dinlenecek. Başkan Ekşi tarafından yapılan açıklamada sanayi sitelerinin sorunlarını çözmekten daha da öte onları geliştirmek, güçlü birliktelikler sağlamak istedikleri duyuruldu. Yapılan toplantı kapsamında sanayi sitelerimizin temsilcileriyle aynı duygu ve düşünceleri paylaşıyoruz. Bu durumdan da oldukça memnunum. Mecliste bilgi alışverişinin karşılıklı olması önemlidir. Biz de mecliste yer alan ortaklarımızla yükümlülüklerimizi yerine getirmeye çalışacağız. Bunu da yapacağımıza inanıyorum dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.