İzmir-Midilli bilet fiyatları vatandaşı sevindirdi

İzmir-Midilli bilet fiyatları vatandaşı sevindirdi
2024 İzmir-Midilli yaz programının başlatıldığı bilgisi tüm izmirlileri sevindirdi. Seferler, 27 Eylül tarihine kadar kesintisiz devam ettirilecek.

'Rotamız Midilli' seferlerinin 2024 yaz seyahat sezonu başlatıldı. İzmir'den Midilli'ye olan seferler çarşamba ve cuma günleri olmak kaydıyla haftada iki kez kalkıyor.

Alsancak Yolcu Limanı’nda bulunan İZDENİZ Satış Ofisinde, İzdeniz ekibi tarafından sağlanan işlemlerini hızlı bir şekilde tamamlayan yolcular, saat 08.30'da İhsan Alyanak gemisi ile Midilli'ye doğru yola çıktılar.

"Yolcular Midilli'ye 2,5 saatte ulaşıyor"

3 Mayıs 2024'te başlayan 2024 yaz dönemi çalışmaları 27 Eylül 2024'te sona erecek. İhsan Alyanak gemisi ile başlatılan seferlere bu yılda İZDENİZ’in ikinci yüksek hızlı gemilerinden biri olarak geliştirilen Prof. Dr. Aziz Sancar da eşlik edecek. 2024 yılı için seferlerin yüzde 143 artırılması ve sezon boyunca 41 seferin gerçekleştirilmesi planlanıyor. Talep arttıkça daha fazla sefer eklendikçe bu sayının artması muhtemeldir.

Gemiler, İzmir Alsancak Limanı'ndan her Çarşamba ve Cuma saat 08.30'da kalkıyor ve Midilli Limanı'ndan her Cuma ve Pazar saat 17.00'de dönüyor. Midilli Limanı ile İzmir Alsancak Limanı arası mesafe 64 deniz milidir.

İzmir-Midilli bilet fiyatları vatandaşı sevindirdi

Vize ücretleri ve sefer biletleri ne kadar?

Kapı vizesi için başvuran yolcuların Midilli'ye geçiş tarihinden en az 5 gün önce gerekli tüm belgeleri İZDENİZ ofisine teslim etmeleri gerekmektedir. Başvuru formunu dolduran yolcuların, kapı vize ücretini (kişi başı 80 Euro) hafta içi 09:00-17:00 saatleri arasında doğrudan İzmir Marina İzdeniz ofisine teslim etmeleri gerekmektedir. Aynı belgenin 0-18 yaş arası çocuklar için de geçerli olduğu ve vize ücretinin kişi başına 20 euro olduğu belirtiliyor. Kapı vizeleri tek girişle en fazla 6 gece 7 gün süreyle verilebilmektedir.

Yalnızca biletin satın alındığı adada geçerlidir. Aynı vizeyle başka adalara seyahat edemezsiniz.

2024 yılı bilet fiyatları Cuma çıkışlı (gidiş Cuma, dönüş Pazar), 0-7 yaş arası tek yön 5 euro, gidiş-dönüş 8 euro, 8-18 yaş arası tek yön 22,5 euro, gidiş-dönüş 34 euro olan uçuşlar için geçerlidir. Tam bileti tek yön 45 euro, gidiş-dönüş 68 euro olarak hesaplanmıştır.

Çarşamba çıkışlı bilet fiyatları şöyle: (Çarşamba gidiş-dönüş Cuma) 0-7 yaş arası tek yön 5 euro, gidiş-dönüş 8 euro, 8-18 yaş arası tek yön 20 euro, gidiş-dönüş 30 euro; 60 euro olarak belirlenmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.