Başkan Tugay: 'İzmir örnek bir kent olacak'

Başkan Tugay: 'İzmir örnek bir kent olacak'
Yerel seçimlerin ardından başkan seçildikten sonra üzerine aldığı sorumluluklarla dikkat çeken Cemil Tugay açıklama yaptı.

Yerel seçimlerin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Cemil Tugay tarafından alınan sorumlulukların ardından yaptığı açıklama da dikkat çekti. Yaptığı açıklama kapsamında;

Bizlere önemli sorumluluk verildi. İzmir'i ve İzmirlinin hakkını önde savunacağız. Tugay tarafından söylenen sözlerin devamında; 

Seçim boyunca on binlerce vatandaşımız ile muhatap olduk. İzmir'in her köşesinde hem sevgiyi hem saygıyı hissettim. Diğer taraftan da sorumluluk tabi üzerimizde. Görevi almış olmanın gururunu yaşıyoruz. İzmir için çok güzel şeyler yapmak için sabırsızlanıyorum. 

İzmir yerel demokrasinin oldukça geliştiği bir kent olarak bilinse de kalkınma açısından da daha atak yapacak bir şehir olacağını düşünüyoruz. İzmir'in haklarını savunmada en önde çaba gösteren bir kurum olacağız. Kentin bugünü ve geleceğini planlamakta da üzerimize düşeni sonuna kadar yapacağız. Elbette hedef belirlerken Ankara ile de diyalog içinde olacağız. Mesela Aliağa da ki gemi söküm tesisinde biliyorsunuz ki asbest yoğunluğu var. Ya da toksik yapısı sebebiyle içeriği belli olmayan sökümler oluyor. 

Cemil Tugay

İzmir Halkına Teşekkür Ederim! 

İzmir halkına teşekkür ediyorum. 31 Mart tarihinde halk değişim dedi. Partimize ve bizlere de önemli sorumluluk yüklendi. Aynı zamanda hizmette daha fazla dezavantaja maruz kalmış, ihmal edilmiş alanlara da hizmet sunacağız. Ama kısa sürede yapacağımız çalışmalar sahada görülecek. Türkiye kamuoyuna da bu dönemde Cumhuriyet Halk Partisine verdiğiniz destek ile teşekkür etmeniz gerekmekte. Bundan sonraki dönemde insanların katılımını daha fazla artırdığımız bugünlerde kendini ihmal edilmiş hisseden tüm vatandaşlarımızı da rahatlatacağız. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.