Bayraklı Belediye Başkanı Önal tüm mahalleleri sokak sokak gezdi

Bayraklı Belediye Başkanı Önal tüm mahalleleri sokak sokak gezdi
Yerel seçimler öncesinde tüm platformlarda halkın yanında olacağını açıklayan ve seçim sonrasında sokağa çıkacağını söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, sahalarda çalışmalara başladı. Önal, "Bayraklı'nın bütün mahallelerini sokak sokak gezerek halkımızın sesine kulak vereceğiz. Her mahalleye adil ve eşitlikçi hizmet sunacağız." dedi.

Bayraklı'da 24 yerleşim bölgesini ziyaret ederek buradaki sorunların çözümüne yönelik çalışmalara başlayan Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, esnaf ve Osmangazi ve Emek mahallesi sakinleriyle buluştu. Başkan Önal, ilk olarak Osmangazi mahallesinin muhtarı olan Muharem Taştan'ı ziyaret ederek Taştan ile birlikte esnafı da ziyaret etti.

Başkan Önal, daha sonra Emek ilçesinde Muhtar seçilen Habib Obay ile beraber sokak sokak dolaşan Önal, şikayet, istek ve önerileri dinleyerek, kısa sürede yapılabilecek temel işlere uzun vadeli çözümler sunacaklarını söyledi.

"Bayraklı'nın her köşesi bizim için kıymetli"

Bayraklı Belediye Başkanı Önal tüm mahalleleri sokak sokak gezdi

Bayraklı'daki her yerleşim alanına eşit hizmet sunmak için vatandaşlarla her zaman yakın temas halinde olacaklarını belirten İrfan Önal, "Bayraklı'daki tüm yerleşim yerlerini sokak sokak gezerek yerel düzeyde sorunlarını göreceğiz. Mahallelerimizde yaşayanları ve esnafı dinleyip onların istekleri ve taleplerini dikkate alacağız. Bu çerçevede Osmangazi ve Emek ilçelerinin sakinleri ve tüccarlarıyla bir araya geldik. Onların istek ve önerilerini tartıştık, aldık. İşimizi yaparken halkın sesine kulak vermeye çalışacağız. Bayraklı'nın her noktası bizler için kıymetli. Her mahalleye adil ve eşitlikçi hizmet sunacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.