Eski Bornova Belediye Başkanı Atila'dan yeni başkana ziyaret

Eski Bornova Belediye Başkanı Atila'dan yeni başkana ziyaret
Olgun Atila, 2014 ile 2019 yılları arasında Bornova’nın belediye başkanlığını yapmıştı ve şimdi yeni göreve başlayan Belediye Başkanı Ömer Eşki’yi makamında ziyaret etti. Daha önce birlikte çalışma fırsatı bulduğu Eşki için “Kardeşim, dostum” ifadelerini kullanan Atila, Bornova için umut dolu ve başarılarla geçecek olan beş yıl için güvenini dile getirdi.

Olgun Atila, Bornova’nın eski belediye başkanı olarak, 2014-2019 döneminde görev yapmış ve şimdi yeni seçilen Belediye Başkanı Ömer Eşki’yi nezaket ziyaretinde bulundu. Eşki ile geçmişteki iş birliğini “Kardeşim, arkadaşım” sözleriyle anımsatan Atila, Bornova için beş yıllık başarılı bir dönem öngördüğünü belirtti. Eşki ise, önceki başkanların, özellikle Olgun Atila’nın başlattığı projeleri sürdürme ve geliştirme niyetini ifade ederek, “Dost Market başta olmak üzere, önceki başkanlarımızın olumlu adımlarını daha ileriye taşıyacağım” dedi.

BORNOVA ESKİ BAŞKAN

Olgun Atila’nın ziyareti, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın Bornova’yı “Evimiz” olarak tanımlamasının ardından gerçekleşti. Atila, “Belediye başkanlığım döneminde birlikte çalıştığım değerli kardeşim ve arkadaşım Ömer Eşki’nin, bu görevde başarıyla dolu beş yıl geçireceğine olan inancım tamdır” şeklinde konuştu. Ayrıca, bir siyasetçinin vatandaşlarla birebir temasının önemine değinen Atila, bu etkileşimin siyasetçiyi dinamik tuttuğunu vurguladı.

KURUMSAL SÜREKLİLİĞE DİKKAT ÇEKTİ

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Olgun Atila’nın ve diğer önceki başkanların Bornova’ya katkılarından dolayı minnettarlığını ifade etti. “Görev yapmış tüm başkanlarımıza Bornova’ya kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Bu yüzden de kurumsallık ve hizmette devamlılık adına benden önceki başkanların yaptığı olumlu çalışmaları daha da geliştirmeye çalışarak devam ettireceğim. Bunlardan biri de Olgun Başkan’ın hayata geçirdiği Dost Marketler olacak. Kapanan şubeleri aynı yerde açarken yenilerini ekleyeceğiz. Açılışlarını da inşallah birlikte yapacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.