Güzelbahçe'nin Çamlı köyü'ne toplu taşıma müjdesi verildi

Güzelbahçe'nin Çamlı köyü'ne toplu taşıma müjdesi verildi
Fahrettin Altay ile Güzelbahçe arasındaki dolmuş güzergahı, hizmetini Çamlı Köyü’ne kadar uzatarak son durağını genişletmiştir.

2014’te yenilenerek Yelki’den Çamlı Köyü’ne uzatılan Fahrettin Altay-Güzelbahçe dolmuş hattının ilk seferine, yerel yöneticiler ve esnaf odası başkanları katıldı. Yelki’den hareket eden ve Çamlı Meydanı’na ulaşan bu ilk seferde, yöneticileri köylüler ve muhtar karşıladı, geleneksel selamlamalarla hoş geldin dediler.

FAHRETTİN ALTAY HABERİ

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, projenin önemini vurgulayarak, “Cemal ve Veli başkanlarımız, muhtarımız Ebru hanım ile birlikte anlamlı bir projeyle bizlere ulaştılar. Biz de toplum yararına her türlü girişime açığız. Elbette bu yeni hizmetin korunması konusunda sizlere de görevler düşüyor, ancak biz de üzerimize düşeni yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Başkan Günay, seçim taahhütlerini yerine getirme sürecinde olduklarını belirtti ve “Çamlı Meydanı için verdiğimiz sözleri tutuyoruz. Yarın itibarıyla meydan düzenleme çalışmalarına başlayacağız. Bugün meydan için duyuru pankartını asıyoruz ve yarın ilk kazmayı vurarak projeye start vereceğiz. Çamlı Köyü halkı seçimlerde bize olan inançlarını ve desteğini gösterdi. Biz de bu inancın karşılığını kaliteli hizmetlerle vermeye devam edeceğiz. Dolmuş hattımızın genişlemesi ve meydan düzenlememiz köyümüz için hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.