İzmir'de Uluslararası Çiçek Festivali Bayındır'da çiçek açtırdı!

İzmir'de Uluslararası Çiçek Festivali Bayındır'da çiçek açtırdı!
Bu yıl İzmir Bayındır’da 25’inci kez kutlanacak olan Uluslararası Çiçek Festivali, 25-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. Festivalde, çeşitli renk ve kokularla 450 stant ziyaretçilerini bekliyor olacak.

İzmir’in kalbi Bayındır’da, renklerin ve kokuların şöleni olan Uluslararası Çiçek Festivali’nin 25. yılı, Dr. Cemil Tugay’ın katılımıyla coşkuyla açıldı. 25-28 Nisan’da Atatürk Caddesi’ni süsleyen 450 stant, festivalin başlangıcını ilan etti.,

“SEÇİMLERİN ARDINDAN TÜRKİYE’NİN DAĞLARI ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNÜŞTÜ”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir ile birlikte festival alanına geldi. Bayındır’da renkli bir atmosfer oluşturan ve dört gün sürecek olan geleneksel çiçek festivali, ilçe stadında halk oyunları ve gösterilerle başladı. Festivalde çiçek üreticilerinin yanı sıra tarım ve diğer sektörlerden stantlar da yer alıyor. Konserler, gösteriler ve yarışmalar da düzenlenecek. Başkan Cemil Tugay, “Bayındır’ı Türkiye’nin çiçek başkenti yapan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İZMİR HAKKINDA

Dr. Cemil Tugay, çiçeklerin doğanın en kıymetli armağanlarından biri olduğunu ve Bayındır’ın bu değerli ürünün üretiminde öncü rol oynadığını vurguladı. Geçmişten bugüne çiçek üretimini sürdüren ve geliştiren herkese minnettarlığını ifade etti. Seçimler sonrası, halkın İzmir ve Türkiye’nin dağlarını çiçeklerle süsleyerek umut ve sorumluluk duygusunu pekiştirdiğini belirtti.

İZMİR FESTİVALİ

Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu, festivalin ilçenin sosyo-ekonomik ve kültürel gelişimine katkıda bulunduğunu ve her yıl büyük bir heyecanla beklenen bu etkinlikte bir arada olmanın mutluluğunu dile getirdi. Festivalin Bayındır için hayırlara vesile olmasını temenni etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.