İzmir'deki tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda dev yangın

İzmir'deki tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda dev yangın
İzmir'in kalbindeki tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda yer alan iki katlı bir tekstil deposunda gece vakti yangın meydana geldi. Yangına müdahale etmek üzere bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi.

İzmir'in tarih kokan sokaklarından biri olan Kemeraltı Çarşısı'ndaki Veysel Çıkmaz Sokak'ta, akşamüstü iki katlı bir tekstil mağazasında yangın başladı. Olaya hızla müdahale etmek için çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine gönderildi.

İzmir'in tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda bulunan bir tekstil deposunda yangın çıkması üzerine, alevleri fark eden çevre sakinleri hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Yoğun dumanlar gökyüzünü kaplarken, itfaiye ekipleri derhal yangın yerine yönlendirildi ve müdahaleye başladı.

İhlas Haber Ajansı'nın bildirdiğine göre, İzmir Kemeraltı Çarşısı'ndaki yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu kontrol altına alındı ve başarıyla söndürüldü. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, yangın sebebiyle depoda ciddi maddi hasar oluştu. Yangının neden kaynaklandığına dair soruşturma devam ediyor ve soğutma işlemleri tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.