İZSU, Çeşme'nin alt yapısını yaz sezonuna hazırlıyor

İZSU, Çeşme'nin alt yapısını yaz sezonuna hazırlıyor
İzmir'in Çeşme ilçesi, yaz aylarının yoğunluğuna hazır hale getiriliyor. İZSU Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda, alt yapı iyileştirmeleri için altı farklı ekip, bölgede eş zamanlı olarak faaliyet gösteriyor.

Yaz turizminin kalbi Çeşme'de, İZSU Genel Müdürlüğü'nün ekipleri, sezon öncesinde altyapı düzenlemelerine hız verdi. Bölgenin nüfusu 1 milyonu bulduğunda sorunsuz bir hizmet sunabilmek için, altı ayrı ekip, haftanın her günü, günün her saati titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

kanalizasyon çalışması

İZSU Çeşme Şube Müdürü Turgay Toksoy tarafından yapılan açıklamaya göre, Musalla, İnönü, Dalyan, 16 Eylül ve Sakarya mahallelerindeki kanalizasyon hatları üzerinde yoğun bir temizlik operasyonu gerçekleştiriliyor. Bu çalışmaların temel hedefi, olası taşkınları ve kötü kokuları engellemek. Özellikle Çeşme Marina gibi ticari faaliyetlerin yoğunlaştığı ve evsel atık miktarının arttığı bölgelerde, kanalizasyon hatlarında birikmiş atıkların temizlenmesine öncelik veriliyor.

Turgay Toksoy, trafik akışının kesintiye uğramaması ve halkın herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması adına altı ekip ile yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını ifade etti. "Çeşme, yaz aylarında nüfus artışının yoğun olduğu bir ilçemiz. İZSU olarak, vatandaşlarımıza dört mevsim konforlu yaşam alanları sunmak için gayret ediyor; buradaki çalışmaları çok önemsiyoruz," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.