Karabağlar'da Hıdırellez Şenliği düzenlenecek

Karabağlar'da Hıdırellez Şenliği düzenlenecek
Karabağlar Belediyesi, her yıl coşkuyla karşılanan ve baharın gelişini, bolluk ile bereketi simgeleyen Hıdırellez'i, Karabağlar Karafatma Parkı'nda gerçekleştirilecek Uğur Sayınbatur Brass Ensemble konseri olacak.

Karabağlar Belediyesi, bahar mevsiminin gelişini, bolluğu ve bereketi simgeleyen Hıdırellez şenlikleriyle vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatacak. 5 Mayıs Pazar günü Yeşilyurt Karafatma Parkı'nda düzenlenecek olan bu etkinlik, büyük bir coşkuyla karşılanıyor.

Önceki yıllarda da büyük katılımla gerçekleşen ve Karabağlar sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, bu yıl Uğur Sayınbatur Brass Ensemble'ın konseri ile renklenecek. Yeşilyurt Karafatma Parkı'nda akşam 20.00'de başlayacak olan konser, Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay'ın da katılımıyla daha da anlam kazanacak. Uğur Sayınbatur Brass Ensemble'ın büyüleyici müzikleri eşliğinde düzenlenecek olan bu etkinlik, vatandaşlar tarafından sabırsızlıkla bekleniyor ve yoğun ilgi görmesi öngörülüyor.

hıdırellez

Karabağlar Belediye Başkanından Şölen Çağrısı

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, baharın tazelik ve neşe getiren ruhunu yansıtan Hıdırellez vesilesiyle, Karabağlar sakinlerini büyük bir şölene çağırıyor. Türkiye'nin köklü Hıdırellez kutlamalarını yaşatma niyetiyle, Başkan Kınay tüm halkı, Uğur Sayınbatur Brass Ensemble'ın müzikleri eşliğinde Karafatma Parkı'nda gerçekleşecek 'Hıdırellez Şenliği'ne katılmaya davet ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.