Karşıyaka Belediye Başkanı Ünsal, vatandaşlarla bir araya geldi

Karşıyaka Belediye Başkanı Ünsal, vatandaşlarla bir araya geldi
Karşıyaka’nın sakinlerinin görüş ve isteklerini doğrudan öğrenmeye hevesli olan Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, Vatandaşlarla Buluşma etkinliğinin ilkini belediye merkezinde düzenledi.

“Karşıyaka’yı birlikte yöneteceğiz” düşüncesiyle, halkı da belediye işlerine aktif olarak katma arzusunda olan Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, vaat ettiği ilk Vatandaş Buluşması’nı başarıyla tamamladı. Belediye Konsey Salonu’nda düzenlenen toplantıya 200’den fazla Karşıyakalı iştirak etti. Her bir vatandaşın dilek ve önerilerini dikkatle dinleyen Başkan Ünsal, sorunların çözümü için ekibine direktifler verdi ve sürecin bizzat üstleneceğini ifade etti.

TELE-ÇÖZÜM HAKKINDA

HIZLI MÜDAHALE İKİ BAŞKANDAN

Bir vatandaşın Halk Buluşması’nda dile getirdiği, Karşıyaka Spor Kulübü’nün Selçuk Yaşar Tesisleri civarındaki yolun hasarlı durumu ve su baskınları sebebiyle sporcuların geçişte güçlük çektiği konusu, Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal’ın dikkatinden kaçmadı. 

Sorunun Çiğli sınırları içinde olmasına rağmen, Ünsal hemen Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız ile iletişime geçerek yardım istedi. Yıldız, bölge için İZSU ile birlikte yürütülecek yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını belirtti ve kısa süre içinde kalıcı bir çözüm sunacaklarının müjdesini verdi. 

İki başkanın bu “telefonla çözüm ortaklığı” toplantıdaki vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

TELE ÇÖZÜM HAKKINDA

AYLIK VATANDAŞ BULUŞMALARI PLANLANIYOR

Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, her ayın son salı günü düzenlenecek Vatandaş Buluşmaları ile halkın sesine kulak vereceklerini duyurdu. Farklı mahallelerdeki belediye binalarında gerçekleştirilecek bu buluşmalarda, vatandaşların talep ve önerileri dinlenecek. 

Başkan Ünsal, “Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, vatandaşlarımızın fikir ve önerileri bizim için değerli. Düzenli olarak yapacağımız bu buluşmalarla Karşıyakalıları yönetim sürecine katmak ve sorunları hızla çözmek niyetindeyiz. Ayrıca, Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız’a gösterdiği hassasiyet için minnettarım” şeklinde ifadelerde bulundu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.