Karşıyaka Belediyesi ücretsiz Hıdırellez şenliği düzenleyecek

Karşıyaka Belediyesi ücretsiz Hıdırellez şenliği düzenleyecek
Karşıyaka Belediyesi, baharı karşılamak ve bolluk ile bereketin temsilcisi olan Hıdırellez’i kutlamak üzere neşeyle dolu bir festival düzenleyecek.

Karşıyaka Belediyesi’nin düzenlediği Hıdırellez Şenliği, 5 Mayıs Pazar akşamı Atakent Gondol Kafe arkasındaki Ahmet Taner Kışlalı Rekreasyon Alanı’nda gerçekleşecek. Saat 20.00’de başlayacak olan şenliğin açılışı halk oyunları gösterisiyle yapılacak. 

Ardından Belediye Orkestrası ve Seda Öztürk, seslendirecekleri şarkılarla konuklara bayram coşkusu yaşatacak. Süper Menlissa Bandosu performansıyla devam edecek olan şenlik, Orkestar Sertan’ın sunacağı müzik şöleniyle son bulacak. Ücretsiz olarak gerçekleşecek olan organizasyon, tüm vatandaşların katılımına açık olacak. 

KARŞIYAKA HIDIRELLEZ

UMUT BAYRAMI'NDA BİR ARADA

Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, Hıdırellez vesilesiyle düzenlenecek şenlikle ilgili olarak, “Karşıyakamızda, umutların filizlendiği bu özel gecede, unutulmaz bir etkinlik için bir araya geleceğiz. Doğanın yeniden doğuşunu el ele kutlayarak, parlak geleceğe dair umutlarımızı ve dileklerimizi birlikte paylaşacağız. Hıdırellez’in bolluk, bereket, dayanışma ve birlikteliğin sembolü olarak herkese şans ve neşe getirmesini temenni ederken, tüm halkımızı şenliğimize katılmaya çağırıyorum,” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.