Kemalpaşa Belediye Başkanı: 'Bunun için mücadele ediyorum'

Kemalpaşa Belediye Başkanı: 'Bunun için mücadele ediyorum'
Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, belediye personeliyle buluşarak, önemli projeleri hayata geçireceklerini vurguladı.

Başkan Türkmen’in Vizyonuyla Kemalpaşa’da Yeni Bir Dönem: Disiplin ve İş Birliğiyle Hizmet Kalitesi Artacak!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, yerel yönetimin kilit isimlerinden oluşan yaklaşık 700 belediye çalışanıyla sıcak bir toplantı gerçekleştirdi. Belediye bahçesindeki bu buluşmada Türkmen, titizlikle yapılan işlerin ve disiplinli çalışmanın, hizmet kalitesini artırmanın temel taşları olduğunu vurguladı.

Başkan Türkmen, katılımcılara yaptığı konuşmada, Kemalpaşa'nın vergi gelirleriyle finanse edilen maaşların, gösterilen çabaya uygun şekilde kazanılması gerektiğini dile getirdi. Disiplin ve düzenin sağlanmasının, Kemalpaşa'nın değerine değer katacağını altını çizdi. Başkan Türkmen, şu sözlerle seslendi: "Yeni bir dönem başladı ve belediyede yapılanma son aşamasına geldi. Halkımızın ödediği vergilerle maaş alıyoruz ve bunu hak etmeliyiz. Bunun için nasıl çaba göstereceğiz? Görevlerimizi düzgün yerine getirerek, disiplinli bir şekilde çalışarak hak edeceğiz. Hizmeti hızlıca ulaştırmak için disiplin şart. Halkımızın bize verdiği yetkiyi en iyi şekilde kullanarak, onlara 'Belediye çalışıyor' dedirtmeliyiz. İnanıyorum ki, birlikte bu başarıyı elde edeceğiz."

Kemalpaşa'nın güzelliklerle anılması gerektiğini vurgulayan Başkan Türkmen, "Tek amacım Kemalpaşa'ya güzel işler yapmak, eserler kazandırmak. Bu uğurda mücadele ediyorum. Sizler burada çalışanlar, başımın tacısınız. Herkesin katkı sunmasını, hepinizin özveriyle çalışmasını istiyorum. 5 yıl sonra, hepimizin adı anılacak, Kemalpaşa'da neler yapıldı diye konuşulacak" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.