Konak Belediye Başkanı Mutlu, Atatürk Lisesi mezunlarıyla bir araya geldi

Konak Belediye Başkanı Mutlu, Atatürk Lisesi mezunlarıyla bir araya geldi
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Atatürk Lisesi'nin düzenlediği geleneksel Pilav Günü etkinliğine katılarak mezun öğrencilerle buluştu. İşte detaylar...

İzmir'in köklü eğitim kurumlarından olan İzmir Atatürk Lisesi tarafından her yıl düzenlenen pilav günü Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı ve daha birçok isimin katılımıyla gerçekleşti. Detaylar haberimizde...

otomobil

BAŞKAN MUTLU, ATATÜRK LİSESİ MEZUNLARI İLE PİLAV GÜNÜNDE BULUŞTU

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Atatürk Lisesi'nin “Geleneksel Pirinç Günü” etkinliğine katıldı. Bu anlamlı toplantıya katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Mutlu, şöyle konuştu: "Konak Kent olarak okullarımızın ve öğrencilerimizin her zaman yanındayız." Dedi.

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir'in en eski eğitim kurumlarından Atatürk Lisesi'nin bu yıl düzenlediği 136. Geleneksel Pilav Günü'ne katıldı. İzmir Atatürk Ortaöğretim Vakfı ve İzmir Atatürk Lisesi Mezunları Derneği'nin düzenlediği geleneksel toplantıda Başkan Mutlu, yeniden bir araya gelen çok sayıda mezunun coşkusuna ortak oldu. Siyasetten bilime, spordan 'sanata' pek çok alanda sayısız başarılı ismin katıldığı İzmir Atatürk Lisesi Pilav Günü'ne Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından katılımcılar katıldı.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

İzmir Atatürk Lisesi bahçesinde düzenlenen anlamlı toplantıya katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Müdür Mutlu, şunları söyledi: “Çok değerli mezunlar, değerli öğrenciler ve Atatürk Lisesi'nin değerli müdürü… Bugün burada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Buraya çok yakın oturuyorum, her gün İzmir Atatürk Lisesi'nin önünden geçiyorum. Buradaki mezunların neler başardığına her baktığımda. Bu beni gerçekten gururlandırıyor... Konak ve İzmir'deki köklü ve bu kadar mükemmel öğrenciler yetiştiren okulun artık büyük başarılara imza atacağını biliyorum. Konak Kent olarak okullarımızın ve öğrencilerimizin yanındayız. Mükemmel, çağdaş, Atatürkçü ve ilerici öğrenciler yetiştireceğiz. Birlikte güzel işlerde yer almayı her zaman sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

MÜZE VE KÜTÜPHANEYİ DE GEZDİ

Toplantı resmi konuşmalarla başladı ve gün boyu etkinliklerle devam etti. Yemeğin ardından Başkan Mutlu, eşi Necip Mutlu, İzmir İl Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Türk, Kent Konseyi Üyesi Konak Birol Özkardeşler ve İzmir İl Müdürü ile birlikte İzmir Atatürk Lisesi Müze ve Kütüphanesi'ni ziyaret etti. Lisesi Atatürk İhsan Eğitim Vakfı. Tutum. Başkan Mutlu, burada Başkan Tutum Vakfı'nın çalışmaları hakkında bilgi aldı ve her eseri tek tek incelemeye özen gösterdi. Başkan Mutlu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bugünün anlam ve önemini anlatan portresini aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.