Per. Mar 28th, 2024
Arcane 2. sezon Kasım 2024'te Netflix'e geliyor: Şu ana kadar bildiğimiz her şey burada

Arcane’nin 2. sezonunun Netflix’e ne zaman geleceğini nihayet biliyoruz , ancak hayranların kemerlerini bağlaması gerekecek. Arcane’nin 2. sezonunun Netflix’te yayınlanıp yayına hazır hale gelmesi uzun bir bekleyiş olacak. Peki, Arcane 2 ne zaman çıkacak? Arcane 2 sezon cıktı mı? Arcane 3 sezon ne zaman çıkacak? Arcane dizisi ne zaman çıkacak? İşte soruların yanıtı haberimizde…

Arcane , 6 Kasım 2021’de gösterime girdiğinde Netflix listelerini alevlendirdi ve kısa sürede tüm zamanların en iyi animasyonlu Netflix orijinal dizilerinden biri haline geldi. Geleneksel ve CGI animasyonu, konusu, seslendirmesi ve karakterleriyle övgüler aldı.

Arcane 2. sezonu hakkında bildiğimiz her şeyi paylaştık. FanSided Entertainment’tan Crystal George ve Bryce Olin bu hikayeye katkıda bulundu. Gelecek sezon hakkında daha fazla şey öğrendikçe sizi bilgilendireceğiz .

Arcane’nin 2. sezonu Netflix’te 2024 yılında geliyor!

Çatılardan “evet” diye bağırmaya hazır olun çünkü gelecekte Netflix’e kesinlikle bir Arcane 2. sezonu gelecek! Deadline’ın haberine göre Netflix, 20 Kasım 2021’de fantastik diziyi ikinci sezon için yeniledi .

1. Sezon büyük beğeni topladı, bu nedenle Netflix’in devam etmesi ve diziye bir şans daha vermesi şaşırtıcı değil. Aslında, yayınlandığı tarihte platformdaki en yüksek reytingli dizi olarak görülüyordu ve 52 ülkede yayın devinin listelerinde zirvede yer alıyordu. Hatta 2022’de En İyi Animasyon Programı Emmy Ödülü’nü ve dokuz Annie Ödülü’nü kazandı.

Netflix Geeked’e göre yapım resmi olarak Arcane’nin 2. sezonunda Kasım 2021’de başladı . Riot Games CEO’su Nicolo Laurent’e göre ne yazık ki ilk sezon altı yıl sürdü. Ama iyi haber şu ki ikinci sezonun gelmesi o kadar uzun sürmeyecek!

Arcane 2. sezonun yayın tarihi 2024 sonlarında olacak

Netflix henüz Arcane 2. sezonu için resmi bir çıkış tarihi açıklamadı ancak Geeked Week 2023 sırasında yayıncı yeni sezonun Kasım 2024’te çıkacağını açıkladı . Hatta yayıncı, Jinx’in köprüden aşağı yürüdüğü 15 saniyelik kısa bir videoyu teaser olarak yayınladı.

Yani birinci ve ikinci sezonlar arasında yaklaşık üç yıllık bir boşluk olacak. İkinci sezonu Kasım ayından önce görmek istesek de, daha fazla beklemek zorunda olmadığımız için mutluyuz.

Dizi hakkında daha önce duyduğumuz haberler nedeniyle Kasım 2024’te yayınlanması şaşırtıcı değil. Eylül 2023’te 2024 Tencent Video V Vision Konferansı’nda League of Legends Leaks & News’in bir tweet’ine göre Arcane 2. sezonunun 2024 kışında geleceği ortaya çıktı .

Maalesef Ocak ve Şubat 2024, “2024 kışı” olarak sınıflandırılabilirken, Arcane 2. sezonunun 2024’ün 4. çeyreğine (Ekim, Kasım veya Aralık) kadar yayınlanmayacağını biliyorduk. Yeni sezon 2024 Ocak veya Şubat ayında gelecek olsaydı, muhtemelen “2024 başı” diye alay edilirdi. Genellikle olan budur.

Yani, nihayet Arcane 2. sezonunu ne zaman bekleyeceğimizi biliyor olmamız harika , ancak yeni sezonun Netflix’te izlenebilmesi için bu kadar uzun süre beklemek zorunda olmak gerçekten üzücü. Yine de buna değeceğine dair bir his var.

Netflix’in planları değiştirmesi mümkün. Unutmayın Netflix çıkış tarihini açıklayana kadar hiçbir şey resmi değildir. O zaman bile yayın tarihi veya yayın aralığı değiştirilebilir. Bu geçmişte de oldu.

Başlangıçta Arcane’nin 2. sezonunu 2022’de görmeyi umuyorduk ama bu çok erkendi. Kasım 2021’de Laurent, Arcane 2. sezonunun 2022’de gelmeyeceğini tweetledi.

The Direct’in haberine göre Laurent, Arcane’in 2. sezonunu 2023’te görmeyeceğimizi de doğruladı. Bir röportajında ​​yeni sezonun hazır olmadığını ancak ikinci sezonun 3. bölümünü izlediğini, dolayısıyla ilerleme kaydedildiğini belirtti. yeni sezonda yapılmıştı.

Resmi çıkış tarihini duyurulduğunda mutlaka paylaşacağız.

Yayınlanma: Kasım 2024

İkinci sezonun ilk görünümüne bir göz atın!


Teaser’da kan nakli alıyormuş gibi görünen Singed karakteri yer alıyor. Ayrıca üzerinde asılı duran Warwick karakterine de bir göz atıyoruz.

Arcane 2.sezon oyuncuları

Deadline ayrıca serinin ana yıldızlarının ikinci bölümde de rollerine geri döneceklerini bildirdi. Hailee Steinfeld Vi rolünde, Ella Purnell Jinx rolünde ve Katie Leung Caitlyn Kiramman rolünde geri dönecek.

Ayrıca ilk sezondaki ana kadronun çoğunun ikinci sezonda geri dönmesini bekliyoruz. Geri dönmesi beklenen oyuncu kadrosunu aşağıda listeliyoruz:

Hailee Steinfeld Vi rolünde
Ella Purnell Jinx rolünde
Katie Leung, Caitlyn Kiramman rolünde
Mia Sinclair Jenness, Genç Toz rolünde
Kevin Alejandro Jayce Talis rolünde
Molly Harris Genç Caitlyn rolünde
Toks Olagundoye Mel Medarda rolünde
Harry Lloyd Viktor rolünde
Reed Shannon Ekko rolünde
JB Blanc Vander ve Bolbok rolünde
Miles Brown Genç Ekko rolünde

İkinci sezonda bazı yeni karakterler tanıtılabilir ve yeni eklemeler olup olmayacağını size mutlaka bildireceğiz.

İkinci sezonun baş yapımcılığını ortak yaratıcılar Christian Linke, Marc Merrill, Brandon Beck, Jane Chung ve Thomas Vu üstleniyor.

Aşağıdan 2. sezon yenileme duyuru videosuna göz atın.

Arcane 2. sezonun tam fragmanını henüz görmedik ancak Netflix, yenileme duyurusuyla birlikte 2. sezon için bir teaser yayınladı.

Netflix henüz resmi bir 2. sezon özetini yayınlamadı ancak dizi üretim aşamasına geçtikçe bir özetin yayınlanmasını bekliyoruz. Ancak ilk sezonun sonundaki büyük heyecana dayanarak, 2. sezonun ilk birkaç bölümünün büyük olasılıkla 1. sezonun son bölümünde yaşananların sonrasını ele alacağını söyleyebiliriz.

Dizinin Netflix aracılığıyla konusu şu şekilde :

“Arcane, tesadüfen kardeş olan iki ikonik League of Legends şampiyonunun başlangıç ​​hikayesini anlatıyor. Powder olarak da bilinen Jinx (Ella Purnell) ve Vi (Hailee Steinfeld) kendilerini, aralarında gelişmekte olan bir savaşın rakip taraflarında buluyorlar. ütopik şehir Piltover ve onun ezilen bel altı Zaun. Powder ve Vi, ilk sezonun sonunda tamamen değişiyor, Powder haylaz Jinx’e dönüşüyor ve Vi, bulaşmak istemeyeceğin şampiyonlardan biri olduğunu kanıtlıyor.”

Arcane’nin yalnızca bir sezonu var ve bu fantastik dizinin dokuz bölümünün keyfini şu anda Netflix’te çıkarabilirsiniz ancak bildiğiniz gibi Arcane’in 2. sezonu oluyor ve yakında Netflix’e gelecek.

Arcane nedir?

Eğer bir oyuncuysanız, muhtemelen Arcane’e oldukça aşinasınızdır . Bu animasyon dizisi, size en çok beğenilen video oyunu League of Legends’ı getiren aynı ekip olan Riot Games tarafından üretildi . League of Legends’ın televizyon dizisi uyarlamasıdır. Christian Linke ve Alex Yee tarafından yaratılıp yazılan filmin yönetmenliğini Pascal Charrue ve Arnaud Delord üstleniyor.

Arcane, popüler video oyununun ön bölümü olarak hizmet ediyor. Piltover ve Zaun şehirlerindeki League of Legends evreninde geçiyor ve iki League şampiyonu kız kardeş Jinx ve Vi’nin hikayelerini anlatıyor. Bazı insanların bu aksiyon-macera serisinde sevdiği şey, neler olup bittiğini anlamak için oyuna aşina olmanıza gerek olmamasıdır. Ancak aynı zamanda oyunun hayranları en sevdikleri karakterlerden bazılarını ve onların hikayelerini ekranda görebiliyor.