Per. Mar 28th, 2024

Tarım Kredi’nin yeni indirim kampanyası, alım gücüne destek olmak için birçok ürünü yarı fiyatına sunuyor. Hem kaliteli hem hesaplı alışverişin adresi, Tarım Kredi Marketler Zinciri!

Yeni Yılda Tarım Kredi Marketlerde İndirim Dalgası Başladı

Tarım Kredi Marketler Zinciri, yılın ilk büyük indirim hareketini başlattı. Bu indirim, Cumhurbaşkanı’nın direktifleri doğrultusunda gerçekleşti ve tüketicilere büyük avantajlar sunuyor. 2024’ün ilk günlerinde başlayan bu kampanya, 12 Ocak’a kadar devam edecek. Farklı ürün kategorilerindeki yüzlerce ürün, bu özel indirim döneminde yarı fiyatına sunuluyor. Peki, bu indirimler kapsamında hangi ürünler yer alıyor?

Alım Gücüne Destek: Tarım Kredi’den Ekonomik Ürünler

Türkiye’de artan enflasyon oranları, vatandaşların alım gücünü etkiliyor. Bu duruma bir çözüm olarak, Tarım Kredi Kooperatif Market, enflasyonla mücadele amacıyla ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatları ile indirim kampanyaları düzenliyor. Yedi gün sürecek olan bu yeni indirim dalgası, bütçe dostu fiyatlar ve yüksek kaliteli ürünlerle tüketicileri cezbediyor. İşte detaylı indirim listesi…

Fırsatlar Dolu 7 Günlük İndirim Şöleni

Tarım Kredi, 7 günlük muazzam indirim kampanyası ile ayçiçek yağından zeytinyağına, süt ve süt ürünlerinden salçaya, tuvalet kağıdından kağıt havluya, deterjana kadar pek çok üründe avantajlı fiyatlar sunuyor.

Hafta Sonu İçin Özel İndirimler

Bu hafta sonuna özel, Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde meyve ve sebze grubuna ekstra indirimler uygulanıyor. 8 Ocak’a kadar sürecek bu özel indirimlerde, portakaldan soğana, salatalıktan limona ve yerli muza kadar pek çok ürün, cazip fiyat etiketleriyle raflarda yerini alıyor.

– Kırmızı mercimek 32,90 TL

-Yeşil mercimek 39,90 TL

-Şehriye çeşitleri 13,90 TL

-Domates salçası 36,90 TL

– Bulgur çeşitleri 21,90 TL

-Barbunya 69,90 TL

– Süzme Yoğurt 55 TL

-Bohça mantı 25,90 TL