Bornova'da Atatürk Oratoryosu yaşatılacak

Bornova'da Atatürk Oratoryosu yaşatılacak
Bornova Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu Atatürk Oratoryosu ile kutlamaya hazırlanıyor.

İzmir’deki Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin oluşturduğu çocuk korosu, Bornova Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek olan Atatürk Oratoryosunu, 28 Nisan Pazartesi günü saat 15:00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde sergileyecek. 50 genç korist, Mustafa Kemal Atatürk’ün öyküsünü müzik ve şiirlerle sahneye taşıyacak.

BORNOVADA ATATÜRK ORATORYOSU

İzmir’de bulunan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin çocuk korosu, Altındağ Sivil Toplum Kuruluşları Yerleşkesi’nde yer alan Çağdaş Etkinlik Merkezi’nde, Buca’daki öğretmen Zeynep Güneş, Bayraklı’da Nihal Kulaksızoğlu ve Karabağlar’daki Çalıkuşu ile Karşıyaka’daki Cumhuriyet merkezlerinde yetişen yetenekli çocuklardan oluşmaktadır. 

Üç gönüllü müzik öğretmeninin önderliğindeki bu koro, mandolin orkestrasının da katkılarıyla bir performans sunacak. 

ATATÜRK ORATORYOSU

Atatürk Oratoryosu’nu izlemek isteyenler, Bornova Belediyesi’nin 0 232 999 19 19 numaralı telefonunu arayarak dahili 39 çift, 04 veya 39 tuşlayarak iletişime geçebilirler. 

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için düzenlenecek etkinliklerde yer alacaklarını ve Bornova Halıları çocuklarıyla birlikte Atatürk Oratoryosu'nu izlemeye çağırdı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.