Gaziemir'de 23 Nisan kutlamaları ses getirdi

Gaziemir'de 23 Nisan kutlamaları ses getirdi
Gaziemir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, belediyenin düzenlediği çocuk etkinlikleri, kortej ve Yeni Türkü konseriyle coşkuyla kutlandı.  Başkan Ünal Işık, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe, siz Gaziemirlilerle birlikte yürüyeceğime söz veriyorum. Yaşasın ulusal egemenlik” diye konuştu.  

Gaziemir Belediyesi tarafından organize edilen 26. Ulusal Çocuk Şenliği, renkli etkinliklere ve coşkuya sahne oluyor. Halk dansları gösterileri, müzikaller, kortej ve konserlerle dolu olan etkinlik, üçüncü gününde Abdullah Arda Meydanı'nda kutlanacak. İki gün boyunca devam eden şenlik, bayram havasıyla meydanları dolduruyor ve çocukların ve ailelerin keyifli vakit geçirmesine olanak tanıyor. İşte diğer detaylar...

gaziemir belediyesi

GAZİEMİR BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN COŞKUSU

Gaziemir Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği 26. Gaziemir Ulusal Çocuk Şenliği büyük bir coşkuyla devam ediyor. 20-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen şenlik, her gün ilçenin farklı bir noktasında çocuklar için renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Çocuklar, sevdikleri çizgi film kahramanlarıyla buluşmanın tadını müzikallerle çıkarıyorlar. Kukuli, Pijamaskeliler, Aslan Kral Şakir Kapadokya Macerası gibi müzikal gösterilerle ve Şubadap Çocuk Şarkıları Konseri ile Volkan Çuha'nın Eğlenceli Sihirbaz Gösterisi ile çocuklar eğlenceli saatler geçiriyor.

İki gün boyunca devam eden eğlenceli etkinliklerin ardından, 23 Nisan Salı günü büyük bir kortej yürüyüşü düzenlenecek. Abdullah Arda Meydanı'nda başlayacak olan kortej yürüyüşüne katılanlar, Abdülhamit Yavuz Caddesi ve Atatürk Bulvarı güzergahından Festival Alanı'na doğru ilerleyecekler. Kortejde, büyük boyutta Atatürk posteri ve Türk bayrağı taşınacak, bando eşliğinde marşlar söylenecek.

Kortej yürüyüşünden sonra, 23 Nisan kutlamaları Festival Alanı'nda devam edecek ve Yeni Türkü konseriyle taçlanacak. Yeni Türkü saat 21.00'de sahne alacak, katılımcılar unutulmaz anlar yaşayacaklar. Bu etkinliklerle Gaziemir Ulusal Çocuk Şenliği, çocuklara ve ailelere unutulmaz bir bayram yaşatmayı hedefliyor.

gaziemir

Belediye Başkanı Ünal Işık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, çocuklara özel düzenlenen etkinliklerle kutlamak için 26. Gaziemir Ulusal Çocuk Şenliği'ne davet ediyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağanı olan bu özel günü, çeşitli konserler, müzikaller ve gösterilerle coşkuyla kutlayacaklarını belirtiyor. Başkan Işık, tüm çocukları bu heyecan dolu etkinliklere katılmaya ve bayram coşkusuna ortak olmaya davet ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.