İzmir'de 27 Nisan cumartesi günü birçok yol trafiğe kapatılacak

İzmir'de 27 Nisan cumartesi günü birçok yol trafiğe kapatılacak
İzmirli vatandaşlara duyuru yapıldı. Cumartesi günü uygulanacak olan yasak açıklandı. Yapılan açıklamada, 27 Nisan Cumartesi günü bazı yolların girişleri kapalı olacak. Buna göre, cumartesi günü trafi

İzmir'de cumartesi günü yapılacak etkinlik nedeniyle bazı yolların girişlerinin yasaklanacağı duyuruldu. 27 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 7. etabı için İzmir'de önlemler alınacak. Tur, Çeşme Kalesi'nden başlayacak ve bu nedenle bazı yollar trafiğe kapatılacak. İzmir Valisi Süleyman Elban, vatandaşlardan güzergah üzerindeki trafik düzenlemelerine uymalarını istedi. Bu önlemlerle ilgili detaylar ilan edilirken, İzmirli vatandaşlar uyarıldı ve cumartesi günü trafiğe kapatılacak yollar hakkında bilgilendirildi. İşte diğer detaylar...

elektrik

İZMİR İLİNDE ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANACAK

Kuşadası-Spil Dağı olarak bilinen 6. etapta, bisikletçiler Kuşadası'dan başlayarak Selçuk, Özdere, Gümüldür, Yeniköy, Menderes, Havalimanı Kavşağı, Kısıkköy, Yeşilköy, Karaağaç, Nazarköy ve Kemalpaşa istikametine doğru ilerleyecekler. İzmir etabı olarak adlandırılan 7. etapta ise, bisikletçiler Çeşme Kalesi'nden başlayarak Ilıca, Şifne, Germiyan, Ildır, Urla-Barbaros Köyü, İçmeler, Urla, Narlıdere ve Balçova güzergahını takip edecekler.

 Daha sonra Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinden devam ederek Konak, Bayraklı Sahili ve Anadolu Caddesi istikametine yönelecekler ve son olarak Yalı Caddesi'ne girerek Karşıyaka İskele'de yarışı tamamlayacaklar. Bu etkinliklerin yol güzergahları dikkate alınarak ilan edilmiş olup, bölgedeki trafiğin etkilenmemesi için gerekli önlemler alınacaktır. Bisiklet yarışlarının düzenleneceği bölgelerde trafiğin kontrollü bir şekilde yönetilmesi ve vatandaşların güzergah değişikliklerine dikkat etmeleri önemle vurgulanmaktadır. İşte diğer ayrıntılar...

elektrik kesintisi

Cumartesi günü İzmir'de yapılacak etkinlikler sebebiyle bazı yolların kapatılacağı duyuruldu. Çeşme Kalesi'nin başlangıç noktasından itibaren 1016, 1065, 2122, 5193, 5152 ve 6000 sokaklar trafiğe kapalı olacak. İzmir-Alaçatı istikametine giden araçlar için 2122 ve Çeşme Asfaltı Caddesi yönü trafiğe kapatılacak, diğer yönde çift yönlü trafik akışı sağlanacak. Alaçatı Girişi’nden İzmir-Cesme Devlet Karayolu’na akış verilmeyecek, trafik akışı 1060 Sokak yönüne yönlendirilecek. Çeşme’den gelen trafik akışı ise Alaçatı Girişleri üzerinden İzmir-Çeşme Otoyolu’na yönlendirilecek. Çevre Yolu İkiztepeler Mevkii’nde Selway Alışveriş’e giden trafik Levent Marina ayrımından Çeşme Ilcesi’ne yönlendirilecek. Bu önlemler, etkinlikler sırasında trafik akışının güvenli ve kontrollü bir şekilde sağlanmasını amaçlamaktadır.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nın bir kısmı kapatılacak, Mithatpaşa Caddesi'ne açılan tüm yollar ve bağlantılar Narlıdere Şehitlik kavşağına kadar olan kısmı da kapatılacak. Altıevler, Sahilevleri ve İnciraltı istikametlerinden gelen yollar da kapatılacak ve trafiğin Levent Marina istikametine yönlendirilmesine izin verilmeyecek. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nın karayolu tarafı trafiğe kapatılacak, aynı şekilde Fevzipaşa Bulvarı'na açılan tüm bağlantılar ve yollar da trafiğe kapatılacak. 

Müselpaşa Bulvarı'nda da Karşıyaka istikameti trafiğe kapatılacak. İzmir-Çeşme Devlet Karayolu istikametine gelen trafik 1060 Sokak istikametine yönlendirilecek, Çeşme İlçesi istikametinden gelen trafik ise Alacatı Gişeleri üzerinden İzmir-Çeşme Otoyolu’na yönlendirilecek. Çeşme İlçesi'nde, Şifne Köprüsü’nden Reisdere istikametine gelen trafik kesilecek. İzmir/Çeşme Devlet Karayolu Germiyan istikametinde, Ildır-Kadıovacık-Barboros Mahalleleri istikametine olan trafik akışı durdurulacak. Zeytinler Otoyol Kavşağı’nda, İzmir-Çeşme Otoyolu üzerinden gelen trafiğe, İzmir-Çeşme Devlet Karayolu’na (Zeytinler istikametine) yönlendirilmeyecek. Bu düzenlemeler, trafik akışını etkin bir şekilde yönlendirmeyi amaçlıyor.

26 Nisan 2024'te Cumartesi günü düzenlenecek olan Kuşadası-Manisa/Spil Dağı etabının planlanan yol kapatma düzenlemeleri açıklandı. Selçuk-Kuşadası Devlet Karayolu'nun bir kısmı kapatılacak ve trafik akışı gelir ve gider istikametlerinde düz hat boyunca sağlanacak. Selçuk Pamucak Kavşağı, Pamucak Sahili ve Özdere istikametine trafik akışı kapatılacak ve trafik Selçuk İlçesi istikametine yönlendirilecek.

 Selçuk İlçesi Pamucak Kavşağı'ndan Özdere, Gümüldür, Ürkmez Beldeleri ile Orhanlı, Yeni Orhanlı ve Dereköy istikametine olan akımlar kesilecek. Menderes İlçesi'nde, Atatürk Caddesi boyunca Adnan Menderes Havalimanı istikametine akım verilmeyecek ve trafik Gaziemir İlçesi istikametine yönlendirilecek. İzmir-Aydın Otoyolu Tahtalıçay Gişelerinden Torbalı İlçesi istikametine akım verilmeyecek ve trafik Gaziemir İlçesi istikametine yönlendirilecek. Torbalı Oğlananası Kavaşağından Karaçaağaç, Kırklar, Doğancılar ve Vişneli Köyü istikametine olan akımlar kesilecek. Kemalpaşa İlçesi, Vişneli Köyü katılımından Karabel Zirveden gidiş istikametine olan akımlar kesilecek ve trafik Kemalpaşa/Torbalı Viyadüğü istikametine yönlendirilecek. Kemalpaşa İlçesi Sütçüler Köyü'nden Beşpınar Köyü Yönüne Spil Milli Parkına giden akım kesilecek. Bu düzenlemeler, etkin trafik yönetimi ve güvenli bir etkinlik için yapılmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.