İzmir'de freni boşalan otobüs yolcuların arasına daldı

İzmir'de freni boşalan otobüs yolcuların arasına daldı
Son dakika İzmir haberleri… İzmir’de perona yanaştığı sırada freninin boşalmasıyla duramayan otobüs, yolcu bekleme alanındaki kapılara çarptı. Yürekleri ağza getiren kazada ölü ve yaralının olmadığı öğrenildi.

İzmir'de yaşanan son dakika bir haberde, bir otobüsün perona yanaşırken freninin boşalması sonucu duramayarak yolcu bekleme alanına çarptığı bildirildi. Kazada neyse ki ölü veya yaralı olmamış. Bu olay, insanların yüreklerini ağza getirdiği bir an yaşattı İzmir'de. İşte diğer detaylar...

YOLCU BEKLEME

İZMİR İLİNDE YAŞAYANLARA PANİK YAŞADI FREN PATLAYINCA YOLCU BEKLEME ALANINA ÇARPITILDI

İzmir'de bugün yaşanan son dakika bir haberde, İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminalinde saat 11.30 sularında bir kaza meydana geldi. İddialara göre, Erzurum-İzmir arası seyahat yapan bir otobüs, yolcu almak üzere perona yanaştığı sırada freninin boşalması sonucu duramadı. Kontrolden çıkan otobüs, yolcu bekleme alanına çıkarak kapılara çarptı. Neyse ki otobüste yolcu bulunmuyordu ve kazada ölü ya da yaralı olmadı. Ancak çarpmanın etkisiyle otobüste maddi hasar meydana geldiği belirtildi. Kazayla ilgili olarak başlatılan tahkikat ise devam ediyor. Bu olay, İzmir'de gergin anların yaşanmasına neden oldu.

İzmir'de yaşanan son dakika bir haberde, bir otobüsün perona yanaşırken freninin boşalması sonucu duramayarak yolcu bekleme alanına çarptığı belirtildi. Bu kazada neyse ki ölü veya yaralı olmadığı öğrenildi. Ancak olay, insanların yüreklerini ağza getirdiği bir an yaşattı İzmir'de.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.