Konak Belediye Başkanı Mutlu, temizlik personeline müjdeyi verdi

Konak Belediye Başkanı Mutlu, temizlik personeline müjdeyi verdi
Başkan Mutlu ekipman konusunda sorun yaşayan personele müjdeyi verdi. Başkan gecesini gündüzüne katan personele araç ve ekipman desteği vereceğini açıkladı.

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu belediye birimleri arasında iş birliğini artırmak amacıyla ilk ziyaretini Temizlik İşleri Müdürlüğüne gerçekleştirdi. Gece gündüz demeden çalışan ekiplerle sabah vardiyasında bir araya gelen Başkan Mutlu personelin özverili çabaları için teşekkürlerini iletti. Daha temiz bir kent vizyonuyla hareket ettiklerini vurgulayan Başkan Mutlu Konak'ta gerçekleştirilen temizlik faaliyetlerinin kent genelinde olumlu bir etki yarattığını belirtti.

Konak Belediye Başkanı Mutlu, temizlik personeline müjdeyi verdi

Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu Eki Arkadaşlarından Memnun

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ekip çalışanlarına duyduğu memnuniyeti dile getirerek özverili çalışmaları için teşekkürlerini iletti. Konak'ın temizliğinin önemine vurgu yaparak çalışanların çabalarıyla gözle görülür bir fark yarattıklarını belirtti.

Başkan Mutlu adaylık döneminde verdiği sözleri unutmadığını belirterek uzun zamandır ihtiyaç duyulan yeni araç ve ekipmanların en kısa sürede temin edileceğini müjdeledi. Ekipmanların yenilenmesinin temizlik hizmetlerinin verimliliğini artıracağını ifade eden Mutlu mali disiplinle birlikte ekonomiyi düzene sokarak söz verdikleri desteği sağlayacaklarını belirtti. Emeklerinden dolayı ekip çalışanlarına teşekkür eden Başkan Mutlu Konak'ın temizliği ve halkın memnuniyetinin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi. Ekibe verdiği ekipman desteği ile hem çalışanların kalbini kazanan hem de verimli çalışmaya teşvik eden başkan verdiği tüm sözleri tutacağını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.