Konak Belediyesi müzeleri 23 Nisan'da çocukların akınına uğradı

Konak Belediyesi müzeleri 23 Nisan'da çocukların akınına uğradı
23 Nisan’da, Konak Belediyesi’ne ait müzeler, minik ziyaretçilerin gözdesi haline geldi. Özellikle Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi, hem çocukların hem de büyüklerin geçmişe yolculuk yaparak keyifli vakit geçirdikleri bir mekan oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Konak Belediyesi’nin renkli dünyalar sunan müzeleri, neşeyle dolup taştı. İçlerinde en çok ilgiyi çeken Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi oldu; burası, çocukların bayram coşkusunu kültürel bir şölene dönüştürdüğü, ailelerin de bu mutluluğa ortak olduğu bir buluşma noktasıydı.

KONAK MÜZESİ

OYUNCAK MÜZESİ 23 NİSANDA DOLDU TAŞTI

Konak Belediyesi’nin beş müzesi arasında, bu 23 Nisan gününde en çok ilgi çeken nokta, Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi oldu. Bu renkli müze, çocukların ve büyüklerin gözlerini kamaştıran bir nostalji hazinesine ev sahipliği yapıyor. 

1800’lü yıllardan kalma oyuncaklar, ziyaretçileri büyülü bir yolculuğa çıkarıyor. Çocuklar, bu eşsiz koleksiyonu ilgiyle incelerken, büyükler de kendi çocukluk yıllarındaki oyuncakları görüp nostalji yaşama fırsatı buluyorlar. 

KONAK MÜZESİ 23 NİSAN

Oyuncak Müzesi’nden sonra en çok ziyaret edilen diğer müzeler ise Necdet Alpar Mask Müzesi ve İzmir Karikatür Müzesi oldu. Bu müzeler, 23 Nisan’ı kültürel bir şölene dönüştüren keyifli buluşma noktaları olarak aileleri ve çocukları ağırlıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.