Başkan Tugay kadın ve çocuklar için destek sözü verdi

Başkan Tugay kadın ve çocuklar için destek sözü verdi
Uluslararası Rotary 2023-2024 Dönemi Başkanı Gordon R. Mclnally ve Uluslararası 2440. Bölge Federasyon Başkanı Ayda Özeren ile beraberindeki heyet, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İş birliklerinin görüşüldüğü toplantıda Başkan Cemil Tugay, “Uygulamak istediğiniz pek çok projeyi burada da uygulayabiliriz. Elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım” diye konuştu.

Uluslararası Rotary 2023-2024 Dönemi Başkanı Gordon R. Mclnally ve Uluslararası 2440. Bölge Federasyon Başkanı Ayda Özeren, bir heyetle birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ı ziyaret etti. Toplantıda iş birlikleri ve projeler tartışıldı. Başkan Tugay, Rotary'nin projelerini desteklemeye hazır olduğunu belirterek, ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ziyarete, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay ve Sosyal Projeler Dairesi Başkanı Anıl Kaçar da katıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Rotary Kulüpleri arasındaki Altın İğne Projesi ve Girişimci Kadınlar Projesi'nin devam etmesi konusu ele alındı. İşte diğer detaylar...

Uluslararası Rotary 2023-2024 Dönemi Başkanı Gordon R. Mclnally ve Uluslararası 2440. Bölge Federasyon Başkanı Ayda Özeren,

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. CEMİL TUGAY ULUSLARARASI ROTARY HEYETİNE TEŞEKKÜR ETTİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Uluslararası Rotary heyetine teşekkür ederek, geçmişte Karşıyaka Belediye Başkanı olduğu dönemde ve daha öncesinde iş birliği yaptıklarını belirtti. Tugay, iş birliklerinin devamı ve geliştirilmesi için niyetini ortaya koyduğunu ifade etti. Var olan iş birliklerinin sürdürülmesi ve yeni projelerin hayata geçirilmesine hazır olduklarını vurguladı. Uluslararası Rotary 2023-2024 Dönemi Başkanı Gordon R. Mclnally ise kadınların güçlendirilmesinin ve istihdamının önemine değindi. Kadınların güçlenmesiyle toplumun da güçlendiğini belirten Mclnally, bu konuda ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

Uluslararası Rotary'nin 2023-2024 Dönemi Başkanı Gordon R. Mclnally, kadınların güçlendirilmesi ve istihdamının artırılmasının önemine vurgu yaparak, bu konuda ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti. Kadın istihdamını artırmak için birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Uluslararası 2440. Bölge Federasyon Başkanı Ayda Özeren ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, sürdürülebilir ilişkilerin önemine dikkat çekti. Özeren, önceliklerinin her zaman kadın ve kız çocuklarının eğitimi olduğunu vurgulayarak, sosyal belediyecilik alanında kadınlara ve çocuklara yönelik birlikte çalıştıklarını dile getirdi. Bu projelerin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile süreceğine dair güvenlerinin tam olduğunu belirtti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Uluslararası Rotary'nin 2023-2024 Dönemi Başkanı Gordon R. Mclnally ve Uluslararası 2440. Bölge Federasyon Başkanı Ayda Özeren, iş birlikleri üzerine görüşmelerde bulundu. Toplantıda Tugay, çeşitli projelerin uygulanmasına ilişkin desteklerini belirtti, her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.