Bornova'da uçurtma şenliği gerçekleştirildi

Bornova'da uçurtma şenliği gerçekleştirildi
İzmir Bornova'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusu, Bornova Belediyesi'nin düzenlediği Geleneksel Uçurtma Şenliği ile zirveye ulaştı.

Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda gerçekleştirilen etkinlik, bölge halkının yoğun ilgisini çekti. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, şenlik alanında vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, "Çocukların yüzü her zaman gülsün" dedi.

Bornova’da Yapılan Uçurtma Şenliği Unutulmaz Anlara Sahne Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Bornova'da düzenlenen uçurtma şenliği ile kutlandı. Belediye Başkanı Ömer Eşki'nin eşi Beste Eşki ve kızı Asya Tuna ile katıldığı kortej yürüyüşü, etkinliğin coşkusunu daha da artırdı. Şenliğe katılan binlerce kişi, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda eğlenceli anlar yaşadı.

Etkinlik boyunca çocuklara uçurtmalar dağıtıldı, pamuk şeker ve macun gibi nostaljik yiyecekler ikram edildi. Palyaçoların eğlendirdiği şenlik alanında yüz boyama etkinlikleri de düzenlendi. Çocukların ilgisini çeken atölyeler kurulurken, basketbol, penaltı ve dart gibi eğlenceli oyunlar gerçekleştirildi.

Bornova'da uçurtma şenliği gerçekleştirildi

"Dünyada en güzel şey çocukların yüzlerinin her zaman gülmesidir"

DJ performansı, sihirbaz, kukla gösterisi ve bubble şov gibi eğlenceler, çocuklara unutulmaz anlar yaşatırken, Bornova Belediyesi Çocuk Korosu 23 Nisan şarkılarını seslendirdi. Bornova Belediye Başkanı Eşki de çocuklarla penaltı atışları yaparak ve halat çekme oyunu oynayarak şenliğe katıldı.

Şenlikte yaptığı konuşmada Başkan Eşki, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemine dikkat çekti ve bu özel günün, Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağanı olduğunu belirtti.

Eşki, "Dünyada en güzel şey çocukların yüzlerinin her zaman gülmesidir" diyerek, Büyük Atatürk ve mücadele arkadaşlarını saygı ve minnetle andı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın, Türkiye'nin huzur içinde geçen yüzyılını kutlamak için önemli olduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.