Buca Belediye Başkanı Duman muhtarlarla bir araya geldi

Buca Belediye Başkanı Duman muhtarlarla bir araya geldi
Buca'nın Belediye Başkanı Görkem Duman, görev dönemi süresince omuz omuza çalışacakları mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Duman, "Buca’mıza hak ettiği en iyi hizmeti sizlerle beraber getireceğiz" şeklinde konuştu.

Buca'nın Belediye Başkanı Görkem Duman, görevine yeni başlayan mahalle muhtarlarıyla ilk resmi buluşmasını gerçekleştirdi. Buca Belediyesi'ne ait Mevlana Tesisleri içindeki Neva Kafe'de düzenlenen ve yoğun katılımın olduğu tanışma toplantısında, Duman yeni dönemde muhtarlarla el ele vererek halk odaklı bir yönetim sergileyeceklerinin altını çizdi ve tüm muhtarlara görevlerinde başarılar diledi.

Görkem Duman

Güç Birliğiyle Buca'ya Değer Katacağız

Başkan Görkem Duman, muhtarlarla el ele vererek Buca'ya layık olduğu kaliteli hizmeti sunma konusunda kararlı olduklarını ifade etti. Duman'ın sözleri şöyleydi:

"Buca'nın bütün sorunlarını, küçük yaştan beri biliyordum. Buca, sorunlarını kendime dert edindiğim, kendim için ciddi bir aidiyet beslediğim bir ilçe. Kalbiniz, içiniz o kadar müsterih olsun ki bütün sorunları, sizlerin yaşadığı her şeyi biliyorum. Siyasetin içinde bulunduğum dönem birçok muhtarımızla birebir temas halinde de bulunmuştum. Birebir iletişimde olduğumdan dolayı geçmişte yaşanan sıkıntıları biliyorum. Bir anda her şeyi değiştiremeyiz. Ancak biz bunu iletişimle, ortak dille başaracağız. Çünkü sizler de yaşadığınız mahalleye hizmet için yola çıktınız. Bizler birlikteliğimizi güçlendirerek artıracağız."

Ayrıca, kadın muhtarların sayısının artışının Buca için büyük bir kazanım olduğunu vurgulayan Başkan Duman, muhtarlarla düzenli toplantılar yapacaklarını da ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.