Çiğli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlik havasında kutlandı

Çiğli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlik havasında kutlandı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutlamaları kapsamında Çiğli'de düzenlenen Çocuk Şenliği herkesi oldukça mutlu etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutlamaları çerçevesinde Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği, renkli etkinlikler ile birlikte Çiğlili çocukları oldukça sevindirdi. Çiğli'nin CHP'li Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız ise, “23 Nisan kapalı alanlarda değil, bundan sonra büyük stadyumlarda yapılacak. O günler hızla yaklaşıyor. Çocuklarımız yalnız değil, hiçbir çocuk yatağa aç girinceye kadar mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

Kaymakamlığın düzenlemiş olduğu törene katılan ve daha sonra da mail Rahmi Karadavut İlkokulu etkinliklerine katılan başkan Onur Emrah Yıldız, yarışmalarda derece alan çocuklara ödüllerini kendisi bizzat verdi. Başkan Yıldız, ödül töreninin ardından Çiğli Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne katıldı.

Çiğli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlik havasında kutlandı

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte etrafı çocuklarla çevrili olan Yıldız; Konuşmasını coşkulu katılımla gerçekleştirdi. Başkan Yıldız, konuşmasında; "İnşallah önümüzdeki yıllarda 23 Nisan'ı kapalı spor salonları yerine benim çocukluğumda yaptığım gibi büyük stadyumlarda kutlayacağız. Bizim iktidarımızda da bu olacak, o günler hızla yaklaşıyor. O güne kadar Çiğli'de hiçbir çocuğu yalnız bırakmayacağız" diye konuştu.

"Çocuklarımıza inanıyoruz ve güveniyoruz"

Çocukların dalgalandırdığı Türk bayrakları ve “Onur Başkan” sloganları arasında konuşmasına devam eden Başkan Yıldız, şunları söyledi:

“23 Nisan 1920'nin üzerinden 104 yıl geçmiştir. Atatürk, bağımsızlık mücadelesinin merkez konseyini kurarken, iktidarı devretti. Torunlarımıza Cumhuriyeti ve milli egemenliği emanet ediyoruz. O sana güveniyor ve sana güveniyor. Biz de sana inanıyoruz. Çok çalışıp ülkemizin geleceğini aydınlatacaksınız. Sonuna kadar yanınızda olacağız. Bize ulusal egemenliği ve Çocuk Bayramını armağan eden büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.