İzmir Konak Belediyesi'nde 23 Nisan kutlamaları 27 Nisan'a kadar sürecek

İzmir Konak Belediyesi'nde 23 Nisan kutlamaları 27 Nisan'a kadar sürecek
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Konak Belediyesi tarafından ilçenin çeşitli noktalarında gerçekleştirilen kutlamalar devam ediyor. Gültepe, Beştepe ve Güzelyalı’daki minikler için 27 Nisan’a dek sürecek olan etkinliklere Konak Belediyesi tüm çocukları davet ediyor.

Konak Belediyesi, Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, ilçenin farklı bölgelerinde düzenlenen etkinliklerle hafta boyu şerefle kutluyor. Spor ve Kültür-Sosyal İşler Müdürlüklerinin ortaklaşa düzenlediği renkli etkinlikler, çocukların neşesine neşe katıyor. Ege Mahallesi Parkı’nda yapılan ilk 23 Nisan Şenliği’ne, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, yerel yöneticiler ve mahalle halkı katılım gösterdi. Bayram coşkusu, 27 Nisan’a dek sürecek olan şenliklerle devam edecek.

İZMİR'DE 23 NİSAN

SİHİRLİ ANLAR PARKTA YAŞANDI

Sihirli Anlar Parkta Yaşandı Başkan Mutlu, çocukların yoğun ilgisi altında, İllüzyonist Bilgehan Duman’ın sihirbazlık performansını hayranlıkla takip etti. 

Konak’ın parklarında bir hafta süresince düzenlenen çeşitli etkinliklerle çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlayan Başkan Mutlu, genç misafirlerin spor ve dans aktivitelerine katıldı. 

Parkın özel oyun alanlarında basketbol, voleybol, badminton ve ayak tenisi gibi sporları Spor İşleri Müdürlüğü’nün deneyimli eğitmenleri nezaretinde keyifle oynayan çocuklar, müzik eşliğinde dans ederek eğlencenin tadını çıkardılar.

İZMİR 23 NİSAN KUTLAMALARI

23 NİSAN COŞKUSU MAHALLELERDE SÜRÜYOR

Konak Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, vatandaşlara serinletici içeceklerin sunulduğu ikram aracı eşliğinde devam ediyor. 

Şenlikler, 25 Nisan’da Gültepe Şenel Aksu Parkı’nda, 26 Nisan’da Beştepeler Sosyal Tesisleri’nde ve 27 Nisan’da Güzelyalı Fuat Göztepe Parkı’nda kutlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.