İzmir Uluslararası Portre Karikatür Şenliği'ne katılım ücretsiz

İzmir Uluslararası Portre Karikatür Şenliği'ne katılım ücretsiz
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3. İzmir Uluslararası Portre Karikatür Şenliği, uluslararası birçok sanatçıyı İzmirliler ile buluşturuyor. Sanatçıların eserlerinden oluşan sergiler 25 Nisan-19 Mayıs tarihlerinde Alsancak Vasıf Çınar Meydanı ve Konak Metro Sanat Galerisi’nde sanatseverler ile buluşacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3. İzmir Uluslararası Portre Karikatür Şenliği, sanatseverlere ücretsiz olarak kapılarını açıyor. Bu etkinlik, uluslararası alanda tanınmış birçok sanatçının eserlerini İzmirlilerle buluşturmayı amaçlıyor. Sergiler, 25 Nisan ile 19 Mayıs tarihleri arasında Alsancak Vasıf Çınar Meydanı ve Konak Metro Sanat Galerisi'nde gerçekleşecek. Bu şenlik, sadece sanatseverlere güzel bir deneyim sunmakla kalmayıp aynı zamanda kültürel alanda bir buluşma noktası olacak. İşte detaylar...

KARİKATÜR ŞENLİĞİ

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN SU KESİNTİSİ HABERİ 

İzmir Uluslararası Portre Karikatür Şenliği, 25-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek ve 9 ülkeden 17 sanatçıyı ağırlayacak. Bu yılın küratörlüğünü Menekşe Çam üstleniyor. Şenliğe katılacak sanatçılar arasında Belçika'dan Jasper Vandecruys, Birleşik Krallık'tan Christopher Knapman ve George Williams, Bulgaristan'dan Silvia Radulova ve Zlati Krumov, Fransa'dan Philippe Moine ve Romain Guyot, Gürcistan'dan Niko Kemularia (KEMO), Hırvatistan'dan Ivan Sabolic ve Kresimir Kvestek, KKTC'den Mustafa Tozakı, Romanya'dan Adrian Bighei ve Türkiye'den Burak Akerdem, Cemil Ayana, Turan İyigün ve Zeynep Gargi gibi isimler bulunuyor.

İzmir Uluslararası Portre Karikatür Şenliği kapsamında düzenlenecek etkinlikler arasında sanatçıların eserlerinden oluşan sergiler, 25 Nisan ile 19 Mayıs tarihleri arasında Alsancak Vasıf Çınar Meydanı ve Konak Metro Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluşacak. 25 ve 26 Nisan'da şehrin farklı noktalarında ücretsiz yüzlerce karikatür çizimi yapılacak. Tüm sanatçılar 27 Nisan'da, Fahrettin Altay Metro İstasyonu'nda eğlenceli çizimlerden oluşan bir anı duvarı oluşturmak için bir araya gelecekler. Şenliğin ayrıntılı programına kultursanat.izmir.bel.tr adresinden erişilebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.