İzmir'de 23 Nisan'a özel çocuklara bedava döner dağıtıldı

İzmir'de 23 Nisan'a özel çocuklara bedava döner dağıtıldı
İzmir’de bir dönerci 23 Nisan’da çocuklara yaptığı jest ile gönülleri fethetti. Ücretsiz döner dağıtılan dönerci dükkanının önünde çocuklar uzun kuyruk oluşturdu.

İzmir'de 23 Nisan'ın coşkusunu bir döneci ücretsiz döner dağıtarak kutladı. Gün boyunca devam eden etkinlikte yaklaşık 700 çocuğa döner ikram edildi. Bu anlamlı jest çocuklara unutulmaz bir bayram sevinci yaşattı.

23 Nisan’da Çocuklara 45 KG Döner İkram Etti

İzmir'in Konak ilçesinde 30 yıldır dönercilik yapan Emre Koca geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını bu yıl da gerçekleştirdi. 48 yaşındaki esnaf işletmesinde çocuklara yönelik özel bir jest yaparak her yıl olduğu gibi bu sene de ücretsiz döner ikram etti.

45 kilogramlık döneri yaklaşık 700 çocuğa dağıtan Koca bu anlamlı günü çocuklarla birlikte coşkuyla kutladı. Kendi ifadesiyle "Çocuklar bizim geleceğimiz" diyerek duygularını ifade eden Koca toplumda dayanışma ve sevgi bağlarını pekiştirmeye devam etti.

İzmir'de 23 Nisan'a özel çocuklara bedava döner dağıtıldı

Döner ustası Emre Koca 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutlamak adına her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklara özel bir jest yaparak döner ve ayran ikramında bulundu. Koca çocukları işletmesine davet ederek onların bayramını coşkuyla kutladı.

"Bugün 23 Nisan Çocuk Bayramı. Bütün çocuklar döner ayran bayrak hediyemizdir. Çıkın gelin. Çocukları seviyoruz onlar bizim geleceğimiz. Her şeyimiz. Biz ustamızdan böyle gördük. Onu devam ettirmeye çalışıyoruz" diyerek duygularını ifade etti.

Dönerci çalışanı Faruk Güzelcan da her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan'da çocuklara ikram döner verdiklerini belirtti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda da ikramlarda bulunduklarını vurgulayan Güzelcan bu geleneği 5 yıldır sürdürdüklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.