İzmir'de okulda taciz skandalı!

İzmir'de okulda taciz skandalı!
İzmir'de görev yapan öğretmene taciz iddiasıyla soruşturma başlatma kararı alındı. Tüm detaylar haberimizde.

8 yıl önce göreve başladığı okulda soruşturma geçiren öğretmen hakkında tekrar soruşturma başlatıldı. Soruşturma geçirme sebebi nedir? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

O ÖĞRETMEN HAKKINDA TEKRAR TACİZ SKANDALI!

İzmir'de görev yapan öğretmene, 12 yaşında olan kız çocuğuna taciz ettiği iddiası üzerine soruşturma kararı alındı.Taciz

Öğretmen, 8 sene öncesinde görev aldığı Bayraklı ilçesinde yer alan okulda aynı soruşturmayı geçirdiği belirtildi.

Şu an Bayındır ilçesinde olan ortaokulda eğitim alan 12 yaşındaki N.T.'nin iddiasına göre öğretmeninin şiddeti ve tacizine maruz kaldığını ailesine açıklamıştır. Aile, öğretmen hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Aile, Fen Bilgisi Öğretmeni F.Ş.'nin 8 sene öncesinde aynı soruşturmayı geçirdiğini öğrenmiştir. Bu soruşturma ardından görev yeri değişikliği ile bu okula tayin olduğu ortaya çıkmıştır. Emniyete alınan öğretmen F.Ş. mahkeme tarafınca karar alınarak serbest bırakıldı. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, olay hakkında inceleme başlatıldığını ve öğretmenin açığa alındığını belirtmiş bulunmaktadır.

N.T.'ye küçük yaşlardan beri bakımını üstlenen kuzeni Elif Özsüer, bu olayın arkasında duracaklarını dile getirdi. Öğretmenine soru sorarken 5 Nisan gününde şiddet, taciz mağduru oluyor. Aile yakınları 'Bir diğer gün başka bir çocuğun başına gelmemesi adına serbest bir şekilde gezmesini istemiyoruz.' şeklinde belirtmiş bulunmaktadır.

Öğretmen F.Ş. ' Soruşturmada olan bir konudur. Açıklama yapmam doğru bulunmaz. Konunun netleşmesiyle adaletin yerini bulacağına inanmaktayız.' açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.