İZSU Genel Müdürlüğü'ne Gürkan Erdoğan atandı

İZSU Genel Müdürlüğü'ne Gürkan Erdoğan atandı
İZSU'da üst düzey bir yönetim değişikliği yaşandı. Ali Hıdır Köseoğlu'nun genel müdürlük görevinden ayrılmasının ardından, kurum içinde Genel Müdür Yardımcısı pozisyonunda deneyim kazanmış olan Gürkan Erdoğan, genel müdürlük koltuğuna oturdu. Erdoğan, resmi bir törenle Köseoğlu'ndan görevi devralarak yeni sorumluluklarına başladı.

İZSU Genel Müdürlüğü'nde bayrak değişimi yaşandı. Haziran 2022'den bu yana genel müdürlük görevini üstlenen Ali Hıdır Köseoğlu'nun yerine, daha önceden 2,5 yıl boyunca genel müdür yardımcılığı yapmış olan Gürkan Erdoğan getirildi. Görevini devreden Köseoğlu, İzmir'e hizmet etmenin onurunu ve deneyimli bir ekip ile çalışmanın memnuniyetini dile getirerek, "Yaklaşık 2 yıldır sürdürdüğüm İZSU Genel Müdürlüğü görevim bugün itibariyle sona ermiştir. Görev sürem boyunca İzmir’e en iyi şekilde hizmet etmeye gayret ettik. İzmir’imiz için gece gündüz demeden çalıştık. Sayın Erdoğan’ın da bizden sonra bu bayrağı güzel yerlere taşıyacağına inanıyorum. Birlikte çalıştığım tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Gürkan Erdoğan

İZSU'nun yeni Genel Müdürü olarak atanan Gürkan Erdoğan, geçmişteki Genel Müdür Yardımcılığı deneyiminin ardından İzmir'e hizmet etme yolculuğuna devam etmenin heyecanını paylaştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'a minnettarlığını ifade ederek başlayan Erdoğan, İZSU'nun yenilikçi ve enerjik yapısını koruyarak şehre katkı sağlamaya ve vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermeye odaklanacaklarını vurguladı. "Bir İzmirli olarak bu kenti çok iyi tanıyorum. Uzman kadromuz ile birlikte çıtamızı her geçen gün ileriye taşıyarak, gece gündüz demeden çalışarak İzmir’e layık olmaya gayret edeceğiz," diyen Erdoğan, İZSU Genel Müdürlüğü görevini önceki dönemde yürüten Ali Hıdır Köseoğlu'na teşekkürlerini sunarak, "kurumumuza ve kentimize yapmış olduğu hizmetlerden ve katkılardan dolayı huzurlarınızda teşekkür ediyorum ve bundan sonraki çalışma hayatında da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Gürkan Erdoğan Kimdir?

İzmir'in kendi evladı Gürkan Erdoğan, 1982'de bu güzel şehrin sıcak topraklarında dünyaya geldi. Eğitim hayatının tüm basamaklarını İzmir'de tamamlayan Erdoğan, 2006'da Ege Üniversitesi'nden İnşaat Mühendisliği alanında lisans diplomasını aldı. Ardından aynı üniversitede yüksek lisansını tamamlayarak İnşaat Yüksek Mühendisi unvanını kazandı. Profesyonel kariyerine 2006 ile 2009 yılları arasında özel sektörde ve meslek odasında tecrübe edinerek başladı. 2009'da Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü'nde İnşaat Mühendisi olarak atandı ve Ege Bölgesi'ndeki önemli projelerde görev alarak bunları başarıyla tamamladı. 2019 Temmuz'unda İZSU'da Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığına getirilen Erdoğan, 2020 Ekim'inden itibaren Genel Müdür Yardımcısı olarak hizmet verdi ve bu rolde 2023 yılına kadar devam etti. Ayrıca, 2016'dan 2020'ye kadar İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi'nin başkanlığını yürüterek mesleki katkılarını sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.