Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay'dan personel ziyareti

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay'dan personel ziyareti
Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay güne Temizlik İşleri Şantiyesi ve Veteriner Müdürlüğünü ziyaret ederek başladı. Belediye personeli çalışanlarına verdiği sözü tuttu. İşte ayrıntılar.

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay güne Temizlik İşleri Şantiyesi ve veteriner müdürlüğünü ziyaret ederek başladı.

karabağ belediyesi

Karabağlar Belediyesi'nin temizlik sahasında çalışmalara başlayan Başkan Kınay, oradaki temizlik ekipleriyle görüştü. Toplantı öncesinde Belediye Başkanı Kınay, Belediyesi çalışanlarıyla bir araya gelerek sohbet etti.

belediye

Çalışanlar tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Kınay, çalışanlara verilen sözü yerine getirmek için çalışacağını ve tüm emekçilerle yol arkadaşlığı yaparak çalışmalarını yapacaklarını duyurdu. Başkan Kınay, çalışmanın en büyük değer olduğunu vurgulayarak, bu çalışmayı birlikte büyüteceklerini sözlerine ekledi. Başkan Kınay, temizlik dairesinde düzenlenen birim toplantısında şantiyeyi gezerek, iş ve iş süreçleri hakkında bilgi aldı.

veteriner

Belediye başkanı, arıtma tesisinin ardından Kınay Karabağlar Belediyesi veterinerlik bölümüne gitti. Burada çalışanlarla bir araya gelen Başkan Kınay, daha sonra daireyi gezerek, faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Kınay, tüm canlıların güvenli ve huzurlu bir yaşam sürdüğünü söylerken, her canlının hayatına saygı duyulduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.